Eind van het Jaar!

2020, Het was me een jaartje wel. Zijn we blij dat het voorbij is straks? Ik weet het niet. We zijn volgens mij nog lang niet klaar met Corona en ik vermoed dat we van de zomer nog even lekker in Nederland vakantie vieren. Wel hoop ik dat we snel weer met meer mensen samen mogen komen want het wordt wel erg saai anders.

Ook ik doe trouwens mee aan de nieuwe nationale sport: Wandelen! Heb al heel wat bossen, steden en dorpen gezien vanaf het voetpad. En ondertussen blijf ik opdrachtjes maken. Het afgelopen jaar heb ik veel voor Uitgeverij Kleurrijker gewerkt en op dit moment ben ik bezig met de laatste praatplaat. Hierboven een unieke sneak-preview hoe dat er ongeveer gaat uitzien. Het is nog niet helemaal ge-inkt en alles moet nog ingekleurd worden. En je ziet hier maar een klein hoekje van de hele plaat. Volgend jaar ongetwijfeld meer.

Een fijne jaarwisseling en een gezellig en gezond 2021 gewenst.

Aanbevolen artikelen