Humanics

Hij is al een tijdje bezig en ik heb voor een hem een aantal karakters ontworpen die moeten helpen om de methode te verduidelijken. In het kort komt het er op neer dat iedereen in zijn leven geprogrammeerd is door karakter en omgeving en daardoor de wereld op een unieke manier waarneemt. Ook zijn er als het ware twee hersenkwabjes die inwendig negatief commentaar geven of juiste verstanding commentaar. De relatie is altijd “IK” en de “Ander”. De tekeningen hier geven een overzicht van de hersenkwabjes, de programmering en situaties waar “IK” in terecht kan komen.

Inmiddels zijn de meeste tekeningen voor het boek klaar en ik kijk erg uit naar de voltooing ervan. Kijk voor meer informatie op zijn site: Humanics

 

Roelant van Ewijk

staat voor concrete doelen. Hij coached bedrijven en natuurlijk vooral mensen in het optimaal samenwerken om het beste resultaat te bereiken voor iedere betrokkene. Hij heeft hiervoor een methode ontwikkeld en is bezig met het schrijven van een laagdrempelig boek waar deze methode uit de doeken wordt gedaan. Swipe of klik op de witte rondjes voor meer plaatjes.

Ander werk in dezelfde categorie