Kaartspel

Voor Johan Bloem heb ik een kaartspel getekend. Hij heeft een gevangenisspel bedacht voor in eerste instantie in de souvenirs winkel van het gevangenismuseum in Veenhuizen maar later is het uitgebreid naar meerdere winkels, en er komen waarschijnlijk meer spellen. Kijk voor meer informatie op de site: Bloomgames of op de facebook pagina.

 

Escape!

Paniek in de gevangenis! Eén van de boeven heeft de sleutelbos die toegang geeft tot alle afdelingen bemachtigd. Tot overmaat van ramp zijn er ook diverse vijlen de gevangenis binnengesmokkeld. De boeven grijpen hun kans. Lukt het ze ongezien te ontsnappen, of worden ze op tijd gegrepen door de bewaarders?

Ander werk in dezelfde categorie

 • Campers in de weg

  Campers in de weg

  Voor de gemeente Heemstede en Bloemendaal heb ik een cartoon gemaakt ter verduidelijking van het feit dat je een camper wel op straat mag zetten maar dat deze daar maximaal 3 dagen mag staan. Daarna mag je hem niet verplaatsen maar moet hij weg uit de straat. Omdat deze boodschap vriendelijk doch dringend moet zijn leek deze tekening de juiste strategie.
 • Kinderboek

  Kinderboek

  Een kinderboekje over een...KOE!
 • Mirio

  Mirio

  Wijs in Educatie